autor:

CristinaD

» » Aperitive

Frigarui de pui

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
200 g de kaizer taiat marunt, 2 ardei grasi taiati bucati mai mari, 1/2 kg de piept de pui taiat cubulete, 1/2 kg de ceafa de porc taiata cubulete, o ceapa taiata in 4 si desprinsa in foite, 2 boabe de usturoi taiat felii subtiri pe lungime, 200 g de ciuperci taiate felii mai grose, sare si piper dupa gust, 2 linguri de ulei de masline, bete de lemn pt. frigarui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie cubulete toate ingredientele;

Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu uleiul de masline, sarea si piperul;

Dupa ce au fost condimentate ingredientele, se pun pe bete;

Se infierbanta cuptorul sau gratarul si se pun frigaruile intr-o tava care apoi se baga la cuptor sau direct pe gratar si lasa la foc mediu cam vreo 25 de minute pana cand sunt coapte toate frigaruile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Frigarui cu piept de pui

Frigarui cu piept de pui

Pieptul de pui se taie cubulete cam de 1,5 cm. Slanina se taie feliute subtiri. Ceapa se taie in

31 voturi    32 comentarii
1h
Fripturi
Frigarui de pui picante

Frigarui de pui picante

1. Taiem cubulete: pieptul de pui, ardeiul gras si ceapa (ceapa si ardeiul atat cat ne permite forma

22 voturi    20 comentarii
1h
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

    Hmmm,ce delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 g de kaizer taiat marunt
  • 2 ardei grasi taiati bucati mai mari
  • 1/2 kg de piept de pui taiat cubulete
  • 1/2 kg de ceafa de porc taiata cubulete
  • o ceapa taiata in 4 si desprinsa in foite
  • 2 boabe de usturoi taiat felii subtiri pe lungime
  • 200 g de ciuperci taiate felii mai grose
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de ulei de masline
  • bete de lemn pt. frigarui

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Hmmm,ce delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari)