Se taie carnea in bucatele mici (2-3 cm). Procedam la fel si cu :rosiile, ardeii, ciupercile si carnaciorii. Acum luam cate un bat de bambus si infigem pe rand cate o bucata de carne, apoi o bucata de rosie, una de ardei, un carnacior si o ciuperca; continuam acest sir pana se umple batul (trebuie sa lasati capetele batului liber cam 3-5 cm, pentru a putea manevra mai bine frigaruia). La final condimentati frigaruia dupa gust.
Acum nu mai ramane decat sa punem frigaruia pe gratarul incins si sa asteptam pana aceasta este gata!
Bete de bambus puteti gasi la supermarketuri, precum si la unele magazine din cartier.
POFTA MARE!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii