Frigarui la tava

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
medie
Frigarui la tava

Ingrediente

  • 300 gr ficat de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe medii
  • o bucata de sunca
  • ciuperci(aici depinde cate portii vrei sa faci oricum nu trebuiesc multe)
  • 1 punga magica Knorr ptr friptura de porc
  • bete ptr frigarui
  • Foaie de hartie ptr cuptor

Mod de preparare

Se taie ficatul in cubulete mici,ciupercile se curata de coaja se spala si li se rup coditele.

Ardeii se taie felii cat mai potrivite iar ceapa in 4 si sunca felii subtirele (nici prea mici dar nici prea mari). Apoi se incepe aranjarea pe betisoare.

Tigaia nu se unge cu nimic, se asaza hartia pe fundul tigaii(de preferat daca aveti o tigaie mai lata sa incapa frigaruile, daca nu le aranjati in asa fel incat sa intre intr-o parte).

Frigaruile se condimenteaza cu continutul pungii,apoi se introduc in punga care se sigileaza si se baga la cuptor circa o ora.

Se servesc calde, simple sau alaturi de un piure de cartofi si o salata acrisoara si... un pahar de vin rosu (optional).

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni