Carnea se taie in bucati de marime egala si se introduc in recipientul pentru marinare.
Usturoiul se curata si se piseaza sau se feliaza subtire. Patrunjelul se spala si se taie marunt.
Se amesteca sucul de lime, usturoiul si patrunejelul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.
Se pune carnea in caserola de marinare, se pune capacul si se intoarce butonul alb in dreptul semnului de "vas inchis".
Se introduce furtunul de la aparatul de vidat Food Saver, se introduce in aparat si in caserola si se videaza de 3 ori.
Carnea este deja marinata, aromele condimentelor au patruns in doar cateva minute, nu mai este necesar sa asteptam ore pentru a se marina.
Puteti pregati deja carnea sau o puteti pune la frigider pentru maxim 30 de minute.
Se pun bucatile de carne pe betele de frigarui si se gatesc pe gratar. Daca folositi betigase de lemn, acestea trebuie inmuiate in apa, ca sa nu se arda.
Se serveste cu o salata si cu garnitura de cartofi sau orez.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii