Se ia carnatul si se taie in felul urmator:
cu un cutit se taie in lungimea lui lasand cate un cm de fiecare parte(trebuie sa iasa ca un buzunar).Taiem ceapa verde (partea alba)in lung si o introducem in carnat.Ardeul il taiem subtire si il punem in carnat la fel taiem o bucatica de cascaval si tot in carnat o punem.Carnatul in infasuram cu felii de bacon.
Morcovul il fierbem aldente in apa cu sos de chili.
In 3 bete de frigarui fixam carnatul,ardeul,muschiul,rosiile,slanina ,morcovul,ceapa.
Le punem pe gratar la caldura indirecta,punand la un interval regulat(7-8min)bere in dechizatura carnatului.
Se tine pe gryl pana ce capata o culoare aurie si o consistenta crocanta.Restul beri se bea de bucatar...pofta buna la gryl!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii