Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Ingrediente

  • 5 buc de medalion de curcan(copan dezosat).
  • 200 gr paste Arnos,frunzulite(paste cu oua).
  • 1 cutie Gran Cucina(sos special pentru paste,spaghete).
  • 1 galbenus de ou.
  • 50 ml vin alb.
  • sare sau vegeta fara sare de la plafar bio, piper roz proaspat macinat,un praf de oregano(cine doreste poate sa puna mai mult)puteti folosi ce condimente va plac mai mult,putem sa folosim si knorr delikat cu pui si usturoi,care este un deliciu.

Mod de preparare

Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20sau 25 de minute.Punem apa la incalzit pentru paste,fara sare.Cand apa da in clocot,turnam pastele si adaugam si un cub de unt.Le fierbem conform cu indicatiile de pe plic,cel mult 5 minute dupa care asezam capacul peste oala si le mai lasam cateva minute in apa in care a ramas,ele se vor umfla vor inflori.Separat facem sosul:punem intr-o tigaie toata cutia de Gran Cucina,adaugam vinul,sare,putin piper roz proaspat macinat,un praf de oregano(cine doreste poate sa puna mai mult),la urma adaugam si galbenusul si amestecam incontinuu.Mentionez ca acest sos nu se lasa pe foc sa fiarba,se face foarte rapid(in cel mult 3 minute este gata).Asejam in farfurie pastele si medalionul de curcan si adaugam sos din abundenta,cine doreste poate sa-si puna si ketchup.Asezam pe marginea farfuriei cateva frunzulite de menta.Se poate folosi si knorr delikat cu pui si usturoi,care au un gust minunat.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise