Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele parti.Se lasa pana se rumeneste frumos.Se serveste alaturi de o salata si cu sos de usturoi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii