Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga
Adaugam uleiul si carnea.
Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin
- usturoiul taiat marunt
-sare
-piper
-berea
-foile de dafin
Rasturnam peste carne
Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind acoperita.
Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.
In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.
Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.
Pofta buna!
Ne ies 4 porti.
Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii