Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin, ulei de masline si condimente.
Dati carnea la rece pentru minim 15-20 minute (se poate lasa de seara pana dimineata).
Asezati pulpele de miel intr-o tava mai inalta, turnati baitzul ramas, 250 ml apa si dati tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 25-30 minute.
Scoateti tava din cuptor si intoarceti pulpele pe cealalta parte. Dati din nou tava la cuptor pentru 15 minute, stropind-o din cand in cand cu sosul din tava. Dupa ce s-a rumenit, friptura este gata. Se poate servi cu garnituri, salata verde, mujdei si sosuri.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii