Carnea de porc se condimenteaza din belsug si se pune in punga care apoi se inchide.Punga cu carne se pune intr-o tava si se da la cuptor pentru cel putin 45 minute.
Scoatem dupa 45 min carnea din punga, golim sosul rezultat peste carne si mai dam din nou tava cu carne la cuptor pentru a se rumeni putin.Cand s-a rumenit carnea,scurgem sosul intr-o tigaie, adaugam mustarul si smantana. Adaugam peste 1-2 min si boabele de piper si mai lasam 1 minut pe foc.Carnea se feliaza pentru a fi servita.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii