1. Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs.
2. Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin in uleiul incins.
3. Se adauga jambonul taiat feliute subtiri si se prajeste si el usor.Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga bucatile de carne si se rumenesc.
4. Se adauga apa sau zeama de supa si se lasa la foc mic pentru 20-30 minute.
5. Se adauga apoi condimentele,usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, vinul si sucul de rosii si se mai lasa la foc 5-10 minute.
6. Se serveste alaturi de mamaliguta calda si branza telemea rasa.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii