Se taie bucatele carnea de vitel si se baga in punga magica impreuna cu maslinele si condimentele din 1/2 punga knorr. Se leaga la gura si se da la cuptorul incins cam 15 minute dupa care adaugam si 1/2 pahar vin negru si 1 lingura ulei, 1 graunte usturoi tocat fin si lasam inca 20 de minute fara sa inchidem punga.
Separat facem la tigaie un sos negru din legumele curatate di date pe razatoare, cu sare pier si ulei. Spre sfarsit adaugam 1/2 pahar vin rosu si mai lasam iar. Cand e gata servim fripturica in mijloc peste care turnam sosul negru, presaram verdeata tocata fin si alaturi facem floricele din buchetele de conopida murata cu sfecla rosie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii