autor:

Fara foto

» » Retete la gratar

Friptura de vitel la gratar

Autor: george (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: george (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 iulie 2011

Ingrediente
1 kg carne vita, un pliculet cimbru, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pregateste gratarul si se incinge bine, se taie carnea felii se da cu sare si se presara cimbru pe fiecare bucata. Bucatile taiate felii si pregatite se pun pe gratar si se lasa 30-40 minute.

Este foarte bun pentru diabetici gratarul de vita dar nu numai.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Ceafa la gratar cu legume

Ceafa la gratar cu legume

Feliile de carne se ung cu ulei si cu mirodeniile preferate, eu am pus boia dulce, cimbru, sare si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete la gratar
Piept de pui la gratar cu ceapa rumena si salata de varza rosie

Piept de pui la gratar cu ceapa rumena si salata de varza rosie

Se incepe cu prepararea salatei de varza. Puneti varza rosie taiata fideluta intr-un castron sau

14 voturi    12 comentarii
40 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dragan Clement , 08 martie 2014

    Super reteta. Mai stii si altele ?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne vita
  • un pliculet cimbru
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Gratar de pui cu garnitura de tapioca