Batem pieptul de rata cu atentie sa nu se rupa pielita. Amestecam condimentele cu untura, ungem carnea si o rulam.
Legam cu snur si o asezam in tava. Condimentam, adaugam ceapa,usturoiul,gutuia si marul feliate, o ceasca de apa si dam la cuptorul incins. Periodic intoarcem pe toate partile. Cand carnea e aproape patrunsa, adaug vinul si feliile de mandarine.Dau la cuptor pana scade sosul. Dupa ce e rumenit, iau de pe foc, las sa se raceasca, apoi scot ata si tai felii. Este o friptura deosebit de gustoasa. Se poate servi rece sau calda cu garnitura
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii