Friptura din piept de rata

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Friptura din piept de rata

Ingrediente

  • un piept de rata
  • 2 linguri de untura de porc
  • sare,piper,cimbru,coreandru,enibahar,nucsoara,foaie de dafin sau ce va place
  • o ceapa
  • un mar
  • o gutuie
  • 2-3 catei de usturoi
  • o mandarina
  • un pahar de vin

Mod de preparare

Batem pieptul de rata cu atentie sa nu se rupa pielita. Amestecam condimentele cu untura, ungem carnea si o rulam.

Legam cu snur si o asezam in tava. Condimentam, adaugam ceapa,usturoiul,gutuia si marul feliate, o ceasca de apa si dam la cuptorul incins. Periodic intoarcem pe toate partile. Cand carnea e aproape patrunsa, adaug vinul si feliile de mandarine.Dau la cuptor pana scade sosul. Dupa ce e rumenit, iau de pe foc, las sa se raceasca, apoi scot ata si tai felii. Este o friptura deosebit de gustoasa. Se poate servi rece sau calda cu garnitura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise