Se spala carnea, se indeparteaza pielea si se lasa la scurs.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei .
Intr-un bol facem urmatorul amestec:mierea,zeama de lamaie ,rosmarinul si vinul.Amestecam pentru o buna omogenizare, dupa care ungem bine carnea cu acest amestec iar ce ramane turnam in tava.Odata cu friptura pregatim si garnitura.Cartofii se spala,se curata si se taie in sferturi.Se stropesc cu putin ulei ,se condimenteaza cu sare ,piper si rosmarin si se azeaza in tava in care avem carnea. impreuna cu cateva felii de lamaie.
Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru circa 45 min. dupa care indepartam folia si mai tinem la cuptor pana cand totul este bine rumenit si facut.Din cand in cand mai stropim atat carnea cat si cartofii cu sosul din tava.
Friptura se feliaza si serveste calda ,alaturi de cartofi si ....un pahar cu vin.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii