Pulpele se spala,se condimenteaza cu delikat,boia iute,piper,sare si se aseaza in tava impreuna cu usturoiul taiat,scortisoara si foaia de dafin.
Se stropesc pulpele cu ulei, se pun 2 cani de apa si se introduce tava la cuptor.
Am lasat tava aproape 2 ore la cuptor timp in care am intors pulpele pentru a se fierbe si a se rumeni frumos.
Dupa 2 ore am scos tava si pus cartofii.Pulpele le-am pus deasupra cartofilor intrucat erau facute doar s-au mai rumenit.
Am lasat 20-25 de minute.
O nebunie de arome in special de la batonul de scortisoara.
Am servit alaturi de o portie de gogosari (reteta proprie-fac aceasta reteta de gogosari de mai bine de 20 de ani).
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii