Puneti la prajit in ulei, intr-o cratita, feliile de rasol pana prind crusta pe ambele parti, cam 4-5 minute. Adaugati condimentele si ketchup, foile de dafin, usturoiul necuratat zdrobit cu latul cutitului, cateva frunze de patrunjel si telina si morcovii curatati si taiati felii si bastonase, telina, apoi turnati peste carne 1 cana de apa clocotita. Dati cratita la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 45 minute.
Scoateti cratita din cuptor, intoarceti friptura, adaugati vinul, mai condimentati si un praf de sare si piper. Dati din nou la cuptor pentru inca ~45 minute, la foc mic, pana se rumeneste frumos si scade aproape de tot zeama. Din cand in cand stropiti friptura cu lichidul din cratita.
Scoateti pe platou friptura si morcovii, stropiti cu sosul ramas in tava, decorati cu verdeata. Cine doreste poate adauga pe platou si o garnitura de cartofi natur sau orez.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii