Ingrediente
-700 gr pulpa de porc, -1 ardei (ardei gras), -usturoi, -ulei, -vegeta, sare, piper, -apa, -varza acra
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
4 voturi
autor:
Ingrediente
-700 gr pulpa de porc, -1 ardei (ardei gras), -usturoi, -ulei, -vegeta, sare, piper, -apa, -varza acra
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
4 voturi
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Poza arata tare bine si friptura cred ca este tare buna.
panseluta (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
incearca sa folosesti zeama de varza la carne in loc de apa.rezultatul va fi spectaculos de bun.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
f.bun!!!
Redusa
1h 20 min
4 voturi
Camelia Grosu (Chef de cuisine)
Poza arata tare bine si friptura cred ca este tare buna.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Simplu si gustos...(fara vegeta ar fi si sanatoasa fripturica ta...)
joly-gina (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
foarte bun si maxim de voturiiiii
Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Foarte bun.*****