Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2 sau 3 ore la frigider, ca sa iasa friptura frageda. Spalam fasolea Azuki si o punem la fiert, dar aruncam apa de 3 ori, deoarece isi lasa o culoare rosiatica. Aceasta fasole am cumparat-o de la o farmacie cu specific bio. Separat punem apa la fiert pentru cus-cus, iar cand fierbe o dam deoparte si turnam cus-cus-ul in apa clocotita si acoperim cu capac pentru 30 minute. Facem sosul bolognese care contine urmatoarele ingrediente: rosii, ceapa, sfecla rosie, usturoi si ceapa calita. Acest plic se desface in 200 ml apa si il fierbem intr-o craticioara la foc molcom, pentru 2 minute. Pe friptura punem si 10 visine murate. Asezonarea pe platou o vedeti in poze. Putem folosi si Knorr delikat pentru friptura cu aroma de usturoi. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii