autor:

Epure Mariana

» » Fripturi

Friptura November

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
1 punga magica Knorr pentru pui sau porc cu vin, 700 g carne porc gulas, 2 -3 cartofi, 1 carnat gras afumat, 3 graunti de usturoi, 1 pahar de vin rosu, 3 linguri de bulion/ pasta de rosii, 3 linguri ulei, 2 linguri parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul. Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele. Se amesteca bine. Se taie rondele carnatul sis e prajeste putin, nu de tot. Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu carnea de porc si 3 graunti de usturoi tocati rondele. Se lasa sa se patrunda bine. Se desface apoi punga si se adauga vinul si o lingura de ulei. Se lasa sa se rumeneasca fara sa mai inchidem punga.In alta tava asezam feliile de cartofi taiate in forma de frunze si date cu bulion, ulei si parmezan deasupra, iar cu grija turnam printre ele putina zeama de supa de carne. Se dau la cuptor pana se rumenesc. Se servesc pe un platou pe care asezam pe margini frunzele din cartofi rumenite si in mijloc friptura de porc cu carnati si vin. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura November" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013

    Foarte apetisanta si gustoasa.Iar prezentarea e dea dreptul exceptionala si face sa iti lase gura apa.Felicitari si la mai mare.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Foarte frumos!

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

    Felicitari!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Interesant.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      Un deliciu...

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      multumesc frumos, a fost foarte gustoasa!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Frumoasa prezentare. Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Foarte frumos.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 punga magica Knorr pentru pui sau porc cu vin
  • 700 g carne porc gulas
  • 2 -3 cartofi
  • 1 carnat gras afumat
  • 3 graunti de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 3 linguri de bulion/ pasta de rosii
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri parmezan ras

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

Dan65 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta si gustoasa.Iar prezentarea e dea dreptul exceptionala si face sa iti lase gura apa.Felicitari si la mai mare.

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu gutuie