Bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, chili, piper, condimente pentru friptura si se lasa minim 10 minute. Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si prajiti carnea cateva minute pe toate partile, apoi adaugati ardeii taiati fasii si rosiile mici taiate in doua si cateva intregi, putina verdeata si cine doreste, concentrat de ciuperci.
Dupa cateva minute, turnati un pahar de apa si lasati la foc mic, intorcand carnea si pe cealalta parte, pana dispare complet apa si friptura se rumeneste frumos. Adaugati verdeata si usturoiul taiat feliute subtiri, mai lasati pe foc 2-3 minute si este gata.
Friptura este foarte aromata si picanta, se poate servi cu sos de usturoi, mujdei, muraturi, salate sau diferite garnituri.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii