2303
retete

Alte sectiuni
  • Costite de porc glazurate, marinate in tamarin

    Tamarindul il rupem marunt si il inmuiem in apa calduta 15 minute. Toate condimentele le amestecam intr-un vas impreuna cu uleiul si usturoiul trecut prin presa.Adaugam tamarindul inmuiat. Amestecam bine si ungem coastele pe ambele parti cu aceasta compozitei,

    0 comentarii

  • Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

    Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa. Merita insa efortul dat fiind aspectul, gustul si aprecierea celor dragi. Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat. Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline. Cureti

    0 comentarii

  • Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

    Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi. Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie. Se

    0 comentarii

  • Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel

    Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face un locas cu un cutit ascutit, in partea superioara pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija pana la os (portofele), le batem usor cu un ciocan de snitele pentru

    0 comentarii

  • Piept de pui in sos de portocale

    Se sareaza bucatile de piept de pui si se pun in tigaia incinsa in care s-a pus o bucatica de unt; se prajesc bucatile de piept pana se rumenesc. Se taie portocalele in jumatati si se stoarce zeama in tigaie peste carne, se taie lamaia in doua si se stoarce

    0 comentarii

  • Aripioare delicioase usor de preparat

    Intr-o punga zip se amesteca ketchup, sos de soia,ulei, boia dulce afumata, piper si usturoi pudra. Se introduc aripioarele in punga si se maseaza bine cu sosul format. Se dau la frigider minim 2 ore. Se transfera aripioarele intr-o tava de copt mai

    0 comentarii

  • Rulada de curcan cu legume

    Am portionat pieptul de curcan, astfel incat sa obtin o bucata subtire si lată pentru a putea fi rulata, apoi l-am batut cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Am condimentat pieptul, apoi am distribuit legumele congelate si am rulat. Am infipt din loc

    0 comentarii

  • Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

    Se spala bine aripile de curcan si se taie in doua (ele fiind mari, ajunge o jumatate de aripa la o persoana). Intr-un bol se pune uleiul si condimentele. Se amesteca toate la un loc apoi se ung bucatile de carne cu acesta. Se pun bucatile de carne in

    0 comentarii

  • Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

    In primul rand pregatim puiul, il curatam, il jumulim de eventualele pene mai mari sau mai mici ramase (daca este cazul il putem parli la flacara aragazului), eu inlatur pielea de la gat in exces, tartita si varfurile aripilor. Spalat bine la interior

    0 comentarii

  • Tocana de cocosei americani

    Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac

    0 comentarii

  • Pui cu lamaie la capac

    Se por?ioneaz? puiul in buc??i medii ?i se a?az? intr-o oal? in ulei încins, se adaug? condimentele, se da focul mic ?i se pune capac. Dup? ce se pr?je?te pu?in, se pune usturoiul tocat ?i zeama si pulpa l?mâii. Se acoper? ?i se las? la foc

    0 comentarii

  • Cotlet de porc cu sos de merisoare

    Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40 min. Sosul : merisoarele uscate se fierb cu 100 ml apa si 2-3 linguri de zahar. Cand siropul a inceput sa se lege, adaugam

    0 comentarii

  • Mancarica de ceapa cu rata la Crock Pot

    Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate. Se toaca ceapa si ardeii, se amesteca cu sare si ierburi aromate. Se pune jumatate din compozitie de legume in oala, se pune rata, se pun si restul de legume, foi de dafin; se toarna o cana de

    0 comentarii

  • Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumat

    1.Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija pana la partea de jos, fara a o taia(portofele), le batem

    0 comentarii

  • Pui la Multicooker Crock-Pot Express

    Intr-un bol amestecati boiaua de ardei, usturoiul pudra, sarea si piperul. Amestecul de condimente se pune pe toata suprafata puiului. Se porneste aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe pozitia SAUTE si se pune lingura de ulei. Cand

    0 comentarii

  • Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

    Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent. Asezonam pieptul de porc cu sare si piper, apoi il imbracam cu un amestec de condimente (turmeric, ghimbir, scortisoara si usturoi), astfel incat sa fie uniform acoperit de acestea. La

    0 comentarii

  • Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Spalati carnea de vita, o stergeti cu niste servetele. O taiati bucati potrivite. Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi solzisori. Morcovul decojit il taiati rondele, rosiile decojite le maruntiti. Usturoiul curatat il taiati bucati mai mari. In

    0 comentarii

  • Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

    Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2 catei de usturoi+cimbru verde. Se lasa 30 de minute in frigider, la marinat (acoperit cu o folie de plastic),

    0 comentarii

  • Piept de rata cu garnitura de toamna

    Pieptul de rata il speli sub jet de apa rece, il crestezi pana treci de grasime. Atentie sa nu tai si carnea, fiindca vei pierde tot ce este mai gustos ! Condimentezi cu sare, piper si boia si il pui intr-o tigaie, pe partea cu grasimea. Lasi pana cand

    0 comentarii

  • Salata cu avocado, rosii cherry confit si piept de pui marinat, pe grill

    Pentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui; il vom asezona cu un pic de sare (eu folosesc sare roz de Hymalaya sau Maldon), piper. Dupa care il vom arunca intr un castron si ii vom adauga cateva fire de cimbru,una de rozmarin,2 catei de usturoi,il

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.