Intr-o tigaie mai mare punem 2 linguri ulei de masline si punem feliile de prosciutto taiate julien sa se rumeneasca.
Taiem in bucati ciupercile,ardeiul gras si tocam marunt ceapa.Adaugam peste prosciutto si le lasam sa se inmoaie bine.Separat spargem ouale intr-un castron si le batem ca pentru omleta ,asezonate cu sare si piper si cele 2 linguri de cascaval ras.Turnam compzitia de oua peste legume,dam focul mic,acoperim cu un capac tigaia si lasam pe foc 15 minute sa se coaca,apoi o intoarcem pe cealalta parte pentru inca 1 minut. Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii