Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt.
Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand de vinete taiate felii, un rand de ardei felii, un rand de kaizer felii si se reia operatiunea, cate un rand din fiecare, pana se termina de aranjat totul in tava.
Se bat ouale cu smantana, putina sare si se toarna in tava, se rade cascavalul si se presara deasupra, apoi se orneaza cu rosii, ardei si se da tava la cuptor pentru circa 40 minute.
Cand se rumeneste frumos, este semn ca frittata este gata. Se lasa sa se racoreasca, dupa care se portioneaza, ies cam 8 portii sanatoase.
Sa aveti pofta, dragilor!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii