Fursecuri cu aromă de portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu aromă de portocale

Ingrediente

  • 125 gr.unt moale
  • 60 gr.zahăr
  • 2 ouă
  • 125 gr. făină
  • 70 gr.amidon
  • esență de portocale și coaja rasă de portocală

Mod de preparare

Nu știu cum e vremea la voi da la mine simt că a venit iarna. Și cum frigul de afară merge perfect cu aroma de portocale m-am gindit să fac fuga-fuga niște fursecuri minunate pentru ai mei băieți...Pe cit de repede se fac, pe atit de gustoase sunt. Să trecem la treabă...Se mixează untul cu zahărul, se adaugă ouăle și se mixează după fiecare, apoi esența si coaja de portocală, făina și amidonul. Va ieși o compoziție ff fragedă cit să o poți lua cu lingura. Se pun biluțe cu ajutorul unei lingurițe intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt și se dă la cuptor pentru max. 10 minute(cuptorul incins in prealabil la 200”C. Sunt coapte cind devin un pic aurii pe margini. Se lasă la racit și apoi se tăvălesc prin zahar pudră. Vă vor ieși aproximativ 50 de fursecuri numai bune de pus la pachet pentru cei mici ori la cafeluța de dimineață..:)

Spor la prăjiturit și numai bine...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise