Untul se amesteca bine cu faina,se adauga galbenusurile si zaharul pudra.Se framanta bine si se intinde o foaie de cca 1 cm grosime,din care se taie cerculete mici cu un paharel.
Albusurile se bat spuma cu zaharul pana se intaresc ca o bezea,apoi se intinde pe fiecare rotund un strat de bezea si se netezeste cu un cutit.Se pun la copt intr-o tava unsa cu putin unt sau ulei si cand sunt gata se unge fiecare in parte cu un strat de gem sau crema de ciocolata si se lipesc doua cate doua,partea cu bezeaua ramanand in exterior.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii