Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam sa se odihneasca timp 1h.
Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele (eu am folosit o tava, vezi foto), le ungem cu putina grasime si umplem formele cam ¾, deoarece vor creste la copt. Le dam la cuptor pentru 25’. Procedam la fel si cu restul de aluat.
Scoatem fursecurile pe un gratar si cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.
Eu am preparat o glazura din ciocolata cu lapte/unt si deasupra am presarat fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii