Fursecuri cu ciocolata de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Fursecuri cu ciocolata de post

Ingrediente

  • 200 gr margarina la pachet
  • 250 gr zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 60 gr nuci
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 300 gr faina
  • 1 esenta vanilie
  • coaja de lamaie rasa

Mod de preparare

Amestecam intr-un bol margarina cu zaharul cu o paleta, cat sa se topeasca putin cristalele de zahar.

Adaugam esenta si coaja rasa de lamaie.

Incorporam faina si bicarbonatul.

Nucile le maruntim si le punem in bol.

Ciocolata o taiem cubulete mici si o amestecam bine in compozitia de mai sus.

Compozitia obtinuta o invelim in folie alimentara si o dam la frigider pentru circa 20 de minute.

Tapetam o tava cu hartie de copt.

Rupem bucatele de aluat, formam bilute si le punem in tava, cu putina distanta intre ele.

Le bagam in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.

Le coacem intre 10-15 minute, nu mai mult ca se rumenesc prea tare si devin prea crocanti.

Cand sunt gata ii scoatem si ii lasam sa se raceasca.

Ii pastram intr-o cutie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise