In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu se simte.
In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu se simte. Se adauga treptat restul ingredientelor ciocolata si nucile la urma.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade C.
Pe tava cuptorului tapetata cu hartie de copt se pun gramajoare din aluat cu 2 lingurite. Nu conteaza forma lor, prin coacere vor deveni rotunde, conteaza sa fie la distanta intre ele.
Se coc 10-12 minute si se scot se lasa 5 minute dupa care se pot scoate din tava.
Foarte gustoase si la fel de bune ca cele cu oua.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii