Ingrediente
250 gr unt (sau margarina Rama cu unt), 180 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 2 oua, coaja rasa de la o lamaie, sucul de la 1/2 de lamaie, 1 lingurita praf de copt, 440 gr faina alba, In plus: zahar tos + zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
10 voturi
Mod de preparare
Dam bolul la frigider aproximativ 2 ore.
Pregatim doua farfurii si punem intr-o farfurie zahar tos si in cealalta zahar pudra.
Scoatem bolul cu aluat din frigider si cu o lingurita luam din aluat si cu mana formam bile pe care le tavalim mai intai prin zaharul tos si apoi prin zaharul pudra.
Asezam bilele lasand distanta intre ele (vor creste destul de mult) intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 15 minute.
Le scoatem din cuptor si din tava si dupa ce s-au racit le putem pune in cutii metalice.