Se amesteca faina cu nucile, scortisoara, zaharul si coaja de lamaie+portocala, apoi se adauga margarina taiata cubulete si oul, se framanta aluatul si se da la frigider cel putin o ora.
Cand se scoate din frigider, aluatul se intinte intr-o foaie subtire si se taie cu forme diferite.
Se aseaza formele intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptor 12-15 min, depinde de grosimea lor.
La sfarsit, se presara zahar pudra peste fursecuri.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii