Am frecat untul spuma cu zaharul.Peste unt am adaugat oul, faina si aromele. Am pus compozitia intr-un pos si am fomate fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Cuptorul era cald deja de la sarmale asa ca le-am lasat la copt cam 15 minute la foc mic.Am topit ciocolata in destul de putina frisca lichida ca sa iasa mai groasa.Nu vroiam un ganach ci vroiam sa ung fursecurile cu ciocolata.Dupa ce am uns fiecare fursec in parte am decorat cu bombonele si fulgi de cocos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii