Se topeste ciocolata amara cu untul si ciocolata de lapte la microunde sau la bain-marie si se lasa sa se raceasca putin.
Ouale cu zaharul se bat bine pana este o spuma umflata si mai deschisa se adauga ciocolata putin racita,se amesteca bine se adauga si restul ingridentelor si se amesteca bine.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Pe o tava cu pergament se ia cu lingura din compozitie si se pun gramajoare la distanta una de alta.Se coc 10 minute si se lasa sa se raceasca pe un gratar dupa care se scot de pe hartie.Se pastreaza intr-o cutie inchisa de preferat in frigider acum cand este cald.
Sunt foarte gustoase si adevarul ca la mine na-u rezistat mai mult de doua zile.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii