Amesteci ouale cu uleiul si cu zaharul timp de 10min,apoi adaugi amoniacul(stins cu un pic de otet)si faina cit cuprinde.Framinti un aluat potrivit de tare,pe care il lasi la odihnit 3-4 ore.
Presari faina pe planseta,intinzi o foaie dintr-o bucata de aluat,groasa de 1cm si tai fursecurile cu diferite forme.Ungi o tava cu margarina,o tapetezi cu faina,asezi fursecurile si le coci la foc potrivit.Dupa ce s-au copt,le pudrezi cu zahar pudra sau le treci prin ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii