Reteta postata pe: 24 martie 2011
Ingrediente
4 ouă, 450 grame făină, 250 ml de ulei, 250 grame zahăr, 1 fiolă esenţă vanilie, 1 plic glazură de ciocolată
Dificultate: Medie | Timp: 1h 40 min
Mod de preparare
Ouăle se bat cu zahărul timp de 2 - 3 minute cu ajutorul unui mixer, iar apoi treptat se adaugă uleiul. Făina se toarna în ploaie şi se incorporează cu ajutorul unei linguri de lemn. La final se adaugă esenţa şi se omogenizează.
Această pastă se pune într-un posh şi se formează fursecuri de diverse forme care se aşează într-o tavă unsa si tapetată.
Se dau la cuptor si apoi se scot din tava şi se lasă la răcit pe un grătar.
Se prepara glazura exact dupa instructiunile de pe plic, apoi se glazureaza fursecurile.
Se pot păstra 2-3 zile în cutii bine închise.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se mixează foarte bine untul cu zaharul, pina arata ca o spumă, apoi se adaugă pe rind ouăle,
3 voturi
2 comentarii
30 min
1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile
6 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2012
Delicioase si frumos prezentate...
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2011
Fragede si super bune !
sorina gabriela (Chef de cuisine) , 24 martie 2011
Mmmmmm !! O BUNATATE !!! Felicitari si dau *****
KatrinC (Chef de cuisine) , 24 martie 2011
hmmmm mi-a lasat gura apa :))) tareee bine arata !
Sidy (Chef de cuisine) , 24 martie 2011
Asa ceva sa tot mananci.... Excelente !