autor:

anuta

» » Prajituri

Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2016

Ingrediente
pentru aluat250 g unt sau margarina,125 g zahar,2 plicuri zahar vanilat(sau esenta),un ou,3 galbenusuri,250 g faina,150 g amidon de porumb(Gustin), pentru ornat100 g ciocolata alba+o lingurita de ulei sau unt,100 g nuca de cocos deshidratata

Dificultate: Medie Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul.
2.Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat.Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri,sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare ,usor distantate cu lingurita si se da tava la copt,cca.20 minute,in cuptorul preincalzit.
3.Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.
4 Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marin apoi fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata.Se dau la rece cateva minute

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec din albusuri

Chec din albusuri

Mai intai am batut spuma albusurile cu un praf de sare, bine, bine, pana am obtinut o bezea lucioasa;

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • pentru aluat250 g unt sau margarina,125 g zahar,2 plicuri zahar vanilat(sau esenta),un ou,3 galbenusuri,250 g faina,150 g amidon de porumb(Gustin)
  • pentru ornat100 g ciocolata alba+o lingurita de ulei sau unt,100 g nuca de cocos deshidratata

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere