Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zahar. Se adauga ouale si sarea.
Adaugam faina amestecata cu levantica si praful de copt si omogenizam cu o lingura pana se incorporeaza. Se introduce mixerul pentru 1 min in aluatul format pentru a se omogeniza bine toate ingredientele.
Se incalzeste cuptorul la 160 gr, tava se tapeteaza cu hartie de copt.
Compozitia formata se pune intr-un pos cu sprit (cornet de panza cu varf din inox) si se formeaza fursecurile dupa cum arata in poza.
Se introduce tava la cuptor si se lasa la copt la foc potrivit cca 15 min.
Cand devin aurii pe margine se scot din cuptor si se lasa la racit.
Cand sunt complet racite se pun pe platou si se servesc.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii