Se injumatatesc ingredientele si se fac doua aluaturi,unul cu cacao si celalalt fara. Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adaugam zaharul, coaja de lamaie si mixam foarte bine. In timp ce mixerul merge adaugam uleiul si mixam. Adaugam (cacao) nuca de cocos, praful de copt si faina. Cu mainile unse cu putin ulei se ia din fiecare aluat cate o bucatica, se unesc si se fac bilute dupa marimea dorita. Sunt absolut delicioase si de fragede. Incercatile si nu o sa regretati. Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii