Aluatul trebuie facut ca pentru tarta: se pune faina si zaharul si margarina in oala mixerului si se porneste mixerul sau robotul de bucatarie in pulsuri pana ce aluatul se formeaza. Se poate adauga si zaharul vanilat odata cu toate ingridentele. Daca aluatul ramane faramicios si nu se impreuneaza adaugati 2 linguri de apa la aceasta cantitate - preferabil apa rece si aluatul format il lasam 1/2 de ora la frigider.
Incalzim cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava cu hartie de copt.
Taiem jumatate din cantitatea de aluat si intindem o foaie de 1/2 cm si cu o forma scoatem biscuiti. Restul aluatului pana trebuie prelucrat trebuie sa ramana la rece. Inainte de coacere le-am ornat cu ciocolata dizolvata la bain-marie si pusa intr-o punga de naylon pentru sandviciuri. Am taiat un colt si am format un spriter cu care se pot orna biscuitii, dupa care le-am copt 20-25 de minute. Reteta am luat-o de pe site si este usoara mai ales ptr cei care sunt vegani si nu mananca oua si unt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii