Aluatul trebuie facut ca pentru tarta: se pune faina si zaharul si margarina in oala mixerului si se porneste mixerul sau robotul de bucatarie in pulsuri pana ce aluatul se formeaza. Se poate adauga si zaharul vanilat odata cu toate ingridentele. Daca aluatul ramane faramicios si nu se impreuneaza adaugati 2 linguri de apa la aceasta cantitate - preferabil apa rece si aluatul format il lasam 1/2 de ora la frigider.
Incalzim cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava cu hartie de copt.
Taiem jumatate din cantitatea de aluat si intindem o foaie de 1/2 cm si cu o forma scoatem biscuiti. Restul aluatului pana trebuie prelucrat trebuie sa ramana la rece. Inainte de coacere le-am ornat cu ciocolata dizolvata la bain-marie si pusa intr-o punga de naylon pentru sandviciuri. Am taiat un colt si am format un spriter cu care se pot orna biscuitii, dupa care le-am copt 20-25 de minute. Reteta am luat-o de pe site si este usoara mai ales ptr cei care sunt vegani si nu mananca oua si unt.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii