Fierbeti pasta in apa fiarta cu sare;
Intr-o tigaie adaugam uleiul si usturoiul,turnam passata de rosii sau sucul de rosii,potrivim se sare si piper(sau cine prefera peperoncino,ardei iute),adaugam foile de busuioc fierbem la foc domol adaugand putina apa,daca scade prea mult cam 10 minute;
Scurgem pasta o amestecam cu sosul de rosii si tinand tigaia pe foc adaugam parmezanul ras,Parmezanul se topeste prin coacere si da un gust ft bun pastelor,
pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii