La acesta retesta este importanta ornarea
intr-o farfurie se pune o felie de paine de aproxemativ 3 cm inaltime /peste ea se toarna sos si se adauga carnea/painea trebuie
sa absoarba sosul.
1 asezam carnea taiata in bucatele nu prea mari in tava/ o saram/presaram cu piper/dam la cuptor 190 grade si o gatim semifabricat
2 rumenim ceapa si adaugam usturoiul taiat marunt pentru un minut
3 adaugam rosia faramitata si asteptam sa dea in clocot
4 adaugam maslinele cu tot cu sucul din borcan/ eu am cumparat la cintar si nu aveam suc
5 asezam carnea peste sos/ acoperim cu capac si lasam la foc mic pentru 20 de minute/ adaugam sare dupa necesitate
Pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii