Ingrediente
o gaina-1,5 kg, rosii insucul lor un borcan-700ml, 3 catei de usturoi, 2 cepe, un borcan de 300ml masline(fara samburi), sare piper negru, ulei, cite o felie de paine graham sau neagra la o portie cu grosimea de 3~4 cm
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
7 voturi
Mod de preparare
intr-o farfurie se pune o felie de paine de aproxemativ 3 cm inaltime /peste ea se toarna sos si se adauga carnea/painea trebuie
sa absoarba sosul.
1 asezam carnea taiata in bucatele nu prea mari in tava/ o saram/presaram cu piper/dam la cuptor 190 grade si o gatim semifabricat
2 rumenim ceapa si adaugam usturoiul taiat marunt pentru un minut
3 adaugam rosia faramitata si asteptam sa dea in clocot
4 adaugam maslinele cu tot cu sucul din borcan/ eu am cumparat la cintar si nu aveam suc
5 asezam carnea peste sos/ acoperim cu capac si lasam la foc mic pentru 20 de minute/ adaugam sare dupa necesitate
Pofta buna!!!
nasea alina (Chef de cuisine) , 06 mai 2009
Evaziv!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009
O sa incerc sa gatesc, dar nu o gaina, doar din ciocanele, ca doar acestea le consumam, ne plac.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2009
O sa incerc reteta ta,dar o sa folosesc paine prajita.