Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente), se unge cu unt in interior, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:
UMPLUTURA:
-ceapa se caleste in ulei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute;
-dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa;
-ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie
Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori. Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa. Se tine la cuptor pana se rumeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne. Daca gaina are 2 kg, se tine la cuptorul incins 2 ore).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii