Prunele se spala si se scot samburii.
Se fierb cartofii cu coaja, se curata, se lasa sa se raceasca si se mixeaza.
Se framanta bine faina cu cartofii, oul si un praf de sare.
Se intinde aluatul de aprox 0.5cm grosime si, cu ajutorul unui pahar, se taie cercuri in care se invelesc prunele si se rotunjesc.
Se pune o cratita de apa cu un praf de sare la foc.
Intr-o tigaie se pune pesmetul la prajit cu uleiul pana se inchide putin la culoare. Se adauga zaharul si praful de scortisoara.
Galustele se pun la fiert in apa clocotita. Cand sunt fierte se ridica la suprafata.
Galustele fierte se tavalesc prin pesmet pana sunt acoperite complet.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii