Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert,dupa ce au fiert se paseaza bine se adauga 3 linguri ulei, zahar vanilat 2 ,4 linguri zahar si ouale se amesteca bine cand sa mai racit se adauga cam 200 gr de faina.Se fac bile se pune juma de pruna data prin zahar se pune scortisoara si se fac rotunde.Se pun la fiert cand se ridica sus inseamna ca sant fierte se scot si se pregateste pesmetul care il facem din malai.Punem malaiul intr-o cratita si il prajim putin il luam de pe foc siadaugam zahar scortisoara si un pic de cacao.Dam galustele prin pesmet,daca vrem mai dulci adaugam zahar mai mult.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii