Se fierba apa,praful de sare si uleiul.Se adauga faina,se amesteca si apoi se ia vasul dupa foc.Se framanta un aluat din care se formeaza intre 30-40 de galuste (in functie de marimea prunelor) in care punem cate o pruna fara sambure.Galustele se fierb cca 10 min la foc mic.Separat se rumeneste pesmetul intr-o tigaie uscata.Galustele fierte se tavalesc prin pesmet amestecat cu zahar si scortisoara.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii