-Desfacem conopida in bucatele ,le spalam bine apoi le punem sa fiarba in 1.5 litru apa cu un praf de sare timp de 20 de minute.
-Apoi le scoatem , scurgem se apa si punem intr-un castronel.
-Punem pe foc o cratita adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine dupa care adaugam usturoiul taiat marunt.
-Amestecam si avem grija sa nu se arda ,si rasturnam peste conopida fiarta asa fierbinte.
-Adaugam otetul si sare daca este necesar.
-Pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii