Zaharul il caramelizam si il stingem cu 100 ml apa. Lasam la racit.
Ouale le mixam cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Adaugam siropul de zahar racit, apoi si celelalte ingrediente. Vom obtine un aluat putin mai gros decat cel de clatite.
Punem cate un polonic de aluat in aparatul special de vafe si coacem fiecare \"foaie\" in jur de 5 minute, pana se rumeneste.
Pentru decor topim ciocolata impreuna cu frisca lichida, lasam sa se raceasca, apoi ornam vafele, dupa preferinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii